روشها و رموز طبخ سريعترين ، زيباترين و خوشمزه ترین غذاهای کم کالری را بدانيم



 امشب برای شما چند غذای رژیمی خوش طعم رو انتخاب کردم.

اولین انتخاب ما هست ته چین گوشت و سبزیجات:

ته چين گوشت و سبزيجات


گوشت 250 گرم، برنج 3 پيمانه، سبزي خردشده 3 پيمانه (تره،جعفري و شويد)،
تخم مرغ 5 عدد، ماست چكيده1 پيمانه ، زعفران 1 قاشق مرباخوري.
گوشت خرد شده را با يك عدد پياز وكمي نمك و فلفل مي پزيم. به طوري كه يک
استكان كوچك آب داشته باشد.
برنج را جداگانه آبكش مي كنيم.
زعفران را در کمي آب جوش دم كرده، سپس تخم مرغها را در آن شكسته و ماست و
سبزي را نيز اضافه نموده و مخلوط مي کنيم. مقداري از برنج را نيز به مخلوط اضافه ميکنيم.
کف تابه را با کمي روغن چرب ميکنيم وبا شعله ملايم حرارت مي دهيم. وقتي تابه داغ شد، ابتدا كمي از مخلوط را كف تابه ريخته و گوشت پخته شده را روي آن مي چينيم و سپس بقيه مواد و نهايتاً بقيه برنج را ريخته و مقدار آب گوشت باقي مانده را روي كل مواد مي ريزيم و سپس با شعله كم گاز مي گذاريم خوب دم بكشد. زماني كه مواد خود را

كاملاْْ گرفت مي توانيد تابه را روي گاز برگردانيد (البته بهتر است قبل از برگرداندن تابه، داخل درب را با مقدار كمي كره چرب كنيد). اكنون با باز كردن درب تابه ميزان برشته شدن غذا را بررسي كنيد. چنانچه كمتر از ميزان دلخواه شماست دوباره آن را به طرف قبل برگردانيد و بدين ترتيب مي توانيد ميزان برشته شدن هر دو طرف را در حد

دلخواه تعيين كنيد. توجه داشته باشيد كه در مورد ته چين و انواع كوكو طرفي از غذا كه در كف اصلي تابه قرار گرفته، بدليل آنكه دقيقاْ شكل ظرف را به خود گفته است، روي غذا محسوب مي شود!.
تصوير بالا هنگامي كه تابه به سمت درب برگردان شده است را نشان مي دهد و به عبارتي روي غذاست.
در تهيه اين غذا هرچه زمان دم كشيدن بيشتر شود ته ديگ كلفت تر و خوشمزه تر مي شود





0 commenti:

Posta un commento