مجاهدین خلق که نمی دانم مجاهدین کدام خلق هستند!


مجاهدین خلق کردها را در عراق چنان کشتند که نسل کشی به حساب می آید، به دشمن جنگی ما اطلاعاتی داده اند که موجب کشتن غیرنظامیان ایرانی شده است. تعداد زیادی را اشتباها و فقط به خاطر اینکه طرف ریش داشته و سبیل نداشته ترور کردند. دهها هزار عضوشان را الی الابد بدنام و روانی و دیوانه کردند، صدها خانواده را با دستور تشکیلاتی سازمان و رهبری از هم پاشیدند. به اسم بچه هایی که در عراق بودند از دولت های اروپایی پول گرفتند و کلاهبرداری کردند. تعدادی از هنرمندان خوب کشورمان را با نشان دادن در باغ سبز از اینجا رانده اند و از آنجا تارانده اند و از همه مهم تر حداقل چهار پنج هزار عضوشان را تبدیل به نباتات کرده اند. یعنی طرف سی سال است که نه تلویزیون دیده، نه روزنامه خوانده، نه زبان بلد است، نه تا حالا موسیقی گوش داده، نه عاشق شده، نه توی خیابان مثل آدم راه رفته، نه زیر لب آواز خوانده. همین طوری یک مشت اباطیل را با کتک فرو کرده اند توی سرشان و سی سال توی بیابان مملکت غریب علاف کرده اند که خوشبختی یارو شده اینکه فرار کند برود از دست اینها به جمهوری اسلامی مستبد پناهنده بشود. که حداقل بعد از دو سال بازجویی بتواند مادرش را ماچ کند یا بعد از 30 سال بچه 32 ساله اش را ببیند.



خب! لابد می گوئید که اینها خودشان به اندازه کافی در همین سالها مجازات شده اند، دیگر بدتر از این که نمی شود. اتفاقا عرض من همین جاست که اصلا دوست ندارم درزش بگیرم.

بگذارید اول یک سری به مسعود خان بزنیم و ببینیم اصولا این جماعت چه کرده اند. فرض ما بر این است که مجاهدین خلق قرار است جانشین جمهوری اسلامی شوند و طبق این فرض باید کسی که جانشین یک حکومت می شود احتمالا باید بهتر از آن حکومت باشد. آقای مسعود خان رجوی تا به حال مردم عادی ایران را ندیده است. یعنی در طول عمر 65 ساله اش وی تا به حال در جمعی که پنج ایرانی معمولی که عضو سازمان نباشند، در آن جمع باشند ، حضور نداشته و نمی داند ایرانی ها مثلا توی خانه شان چه شکلی هستند، یا مثلا چطوری در خیابان راه می روند. او در سن 19 سالگی عضو سازمان مجاهدین خلق شده است، یعنی در سال 1346، بعد به خانه تیمی رفته و دیگر بیرون نیامده. او در سال 1350 زندان رفته و هفت سال زندان بوده. یعنی بیشترین جایی که در کشور دیده زندان اوین است. بعد از آن هم در روز سی دی 57 بعد از هفت سال از زندان آزاد شده و به خانه تیمی رفته و جز شش هفت بار که در سخنرانی خیابان های ایران را دیده اصولا اطلاعی از کشور ندارد. مسعود رجوی در سی خرداد شصت در سن 34 سالگی اعلام جنگ مسلحانه علیه جمهوری اسلامی کرده که حاصل اش این که تعدادی از اعضای سازمانش اعدام یا در خیابان کشته شدند و سازمان از آنها سوء استفاده کرد. بعد هم زن و بچه اش، یعنی اشرف ربیعی را گذاشت تهران و خودش رفت فرانسه و در آنجا باز هم به خانه تیمی رفته است. یعنی در فرانسه هم هیچ ایرانی را ملاقات نکرده که عضو تشکیلات اش نباشد. به طور کلی جز اعضای شورای ملی مقاومت که چند ماهی تشکیل می شد، مسعود رجوی هیچ کسی را ندیده که با خودش تفاوت داشته باشد. داستان آن جلسات را هم از خاطرات کسانی که بوده اند بشنوید که شنیدنی است. حالا به خاطرات مرحوم الهه خواننده کاری نداریم.


فیروزه بنی صدر دختر 15 ساله بنی صدر . که با رجوی 32 ساله ازدواج کرد، در پاریس در کنار شوهر و پدر خود


با کشته شدن همسر رجوی یعنی اشرف ربیعی در سال 1360 مسعود رجوی تصمیم گرفت که زبان فرانسه یاد بگیرد، به همین دلیل با فیروزه بنی صدر ازدواج کرد. فیروزه بنی صدر در این زمان شانزده ساله بود و بیست سال از مسعود رجوی کوچکتر بود و همین موضوع نشان می دهد که علم اگر از ثروت هم مهم تر نباشد، از قدرت مهم تر است. فرض کنید که آقای بنی صدر که چندین و چند کتاب در مورد خانواده نوشته بود، می خواست با دخترش مخالفت بکند، نمی شد که. بالاخره عاشق هم شده بودند. یعنی هم عاشق هم شده بودند و هم مساله آموزش زبان بخصوص برای کسی که نه ماه از مرگ همسر قبلی اش می گذرد، موضوع خیلی مهمی است. آدم زنش مرده باشد آن هم با آن وضع فجیع، بعد فرانسه هم یاد نگیرد که واویلاست.


 مریم رجوی


البته در آن زمان مریم عضدانلو در خانه تیمی مسوول خدمات کمیته مرکزی بود. او که از دختر خوشگل های دانشگاه صنعتی شریف و تا قبل از عضویت در سازمان بی حجاب بود، متولد 1332 است که در سال 1358 یعنی در 25 سالگی زن مهدی ابریشمچی شد و بعد به دلیل جذابیت ها و توانایی هایی که داشت، در عرض یک سال به صلاحیت کافی برای نامزدی در انتخابات تهران رسید. بعد از ماجرای سی خرداد مریم تا سال 62 در ایران بود و بعد خودش را به فرانسه رساند. ظاهرا او هم متوجه شده بود که بهترین راه برای مقاومت در ایران این است که آدم اول به فرانسه برود بعد به عراق برود بعد حکومت را تغییر بدهد. البته گفته اند که مریم عضدانلو از مدت کوتاهی بعد از ازدواج با ابریشمچی دائم با او درگیر بود و اختلاف داشت. بعد هم که رفت به فرانسه و مسوول خدمات و تشریفات مرکزیت شد، درس های تفسیر قرآن را شروع کرد که سازمان روز به روز از نظر ایدئولوژیک قدرتمند شود. یکی از اعضای شورای ملی مقاومت به خود من گفته بود که « وقتی برای جلسه شورا به ساختمان سازمان در پاریس رفتم مریم را دیدم دست دراز کردم که باهاش دست بدهم اما او خیلی عصبانی شد.» چرا؟ خب طبیعی است، وقتی زنی مخالف حجاب اجباری و طرفدار حقوق زنان باشد که با مردان دست نمی دهد. موضع سیاسی اش در مورد جمهوری اسلامی هم که معلوم و مشخص است. وی به شیوه خمینی که گفته بود « من توی دهن این دولت می زنم.» در سخنرانی اش که با حضور بیش از یکصد ایرانی در پاریس برگزار شده بود، درباره دولت ایران گفت: « بروند گورشان را گم کنند.» یعنی چنین آدمی الکی که حرف نمی زند، یک استراتژی روشن دارد. یعنی دقیقا می داند که حکومت ایران باید گورش را گم کند. اگر نمی دانست چه کند که یک تنه موفق نمی شد سه چهار هزار تا پیردختر پیر پسر را در بیابان های اردوگاه اشرف سی سال علاف نگه دارد و مهم ترین تفریح شان در سی سال زندگی کشتن تعدادی کرد، دو حمله به ایران و دادن 1600 اسیر و کشته و دیدن ویدئوهای مسعود و مریم باشد. البته این موضوع خیلی مهم نیست که کلا در پاریس 15000 ایرانی زندگی می کنند و آمدن صد هزار نفر از این عده [چنان که سازمان اعلام کرده و در فیلم های تبلیغاتی نشان داده می شود که تهیه کننده اش هم نامزد بهترین تروکاژهای سینمائی شده] کار چندان عجیبی نیست. بخصوص اینکه اصولا ساندیس سالهاست کشف شده و همچنین اتوبوس و همچنین لهستان و خیلی جاهای دیگر. شما مثلا فکر می کنید اعضای سازمان مجاهدین یا اصلا خود مسعود رجوی را اگر ببرند در تهران و بنشانند در خیابان گدائی کند و مردم معمولی را برای اولین بار در زندگی ببیند، متوجه می شوند که این مردم ایران هستند یا مردم بوداپست یا بخارست یا افغانستان؟ مگر یک نفرشان قبلا ایرانی ها را دیده که حالا تشخیص بدهد؟

بالاخره مسعود رجوی در سال 1362 آموزش زبان را شروع کرد و بعد از مدتی به این نتیجه رسید که زبان فرانسه زبان سختی است و بهتر است زبان عربی بیاموزد. و چون عادت کرده بود وقتی زبانش را تغییر می دهد با معلم زبانش ازدواج کند روز 19 اسفند سال 1363 طی اعلامیه ای دو سه روز بعد از جدا شدنش از فیروزه بنی صدر، با مریم ابریشمچی ازدواج کرد. بعد متوجه شد که مریم ابریشمچی هنوز زن مهدی است. به همین دلیل هم مهدی ابریشمچی شش روز بعد زنش را طلاق داد که همه مسائل شرعی را هم رعایت کرده باشد و اصولا همین طوری است که مهدی ابریشمچی گفت « مشیت مسعود از مشیت خدا بالاتر است» حالا برویم هی گیر بدهیم که جمهوری اسلامی ولایت فقیه دارد. چطوری آن یکی ولایت فقیه دارد این یکی ولایت ندارد؟ ولایت ، فقیه تر از این؟ به نظرم البته گیر بیخودی می دهند. یعنی وقتی رهبر تشکیلات مهریه زن قبلی اش را " استقلال" و " آزادی" ایران اعلام کرده، وقتی با صدام حسین کنار آمد دیگر استطاعت پرداخت مهریه ندارد و ناچار است از زن قبلی جدا شود. در عوض مریم رجوی مهریه اش شد " ریاست جمهوری" ایران.

حالا بروید گیر بدهید به رضا پهلوی که چون پدرش قبلا پادشاه بوده ، بدبخت بیچاره گفته من در کنار شما مبارزه می کنم بعدا اگر رفراندوم شد و هر حکومتی تعیین کردید ممکن است مثلا من هم نامزد انتخابات ریاست جمهوری بشوم. این یکی که در سال 1364 اعلام کرده که مریم رجوی بعد از براندازی حکومت رئیس جمهور ایران است. البته نه که مجبور باشیم قبول کنیم. خیلی از اعضای سازمان همان روبروی مسعود رجوی ایستادند و بروبر توی صورتش نگاه کردند و گفتند نخیر، قبول نداریم. مگر طوری شد؟ جز اینکه دو سه هزار نفرشان مجبور شدند برای جنگ با جمهوری اسلامی بروند توی عملیات فروغ جاودان و کشته شوند. البته نه اینکه همه شان کشته شدند، با خیلی ها هم منطقی بحث کردند و طرف الآن روانی است و معلوم نیست که چند سال دیگر خوب می شود. خوب خیلی ها هم آزاد بودند می توانستند بروند، البته جایی نداشتند بروند. ولی خوب مشکل نداشتن جا که مشکل سازمان نبود. تازه آنی هم که مخالفت کرده بود در توضیح گفت ریاست جمهوری ایران برای مریم جونی کم است. و گوینده منوچ جونی بود. چه گوارا گمراهان قبل از انقلاب.


مهدی ابریشمچی


یکی می گفت مشکل از مسعود رجوی فقط نیست، از کل تشکیلات است. یعنی وقتی شما یکی را مثل خمینی می گذاری بالا، یا مثل خامنه ای می چسبانی اش تاق آسمان، همین می شود. اما فرق رجوی و خامنه ای این است که خامنه ای در یک جامعه واقعی زندگی می کند و اگر حرفی بزند که مردم قبول نداشته باشند، بالاخره یا گوش نمی کنند، یا فرار می کنند، یا مخالفت می کنند، یا کنار می کشند، ولی وقتی تو نه بتوانی فرار کنی، نه مخالفت کنی، نه کنار بکشی می شود همین. بعد یک دفعه یابو برت می دارد که همه اعضای سازمان از زن های شان طلاق بگیرند، همه بچه ها را هم گروگان بگیری، خواهر 19 ساله موسی خیابانی را هم هدیه بدهی به مهدی ابریشمچی که بیا، یه زن سی ساله گرفتم ازت یه نوزده ساله دادم. اونو شلوار خونین موسی را که معلوم نیست چطوری از خانه لاجوردی بیرون آوردند و به عراق بردند به عنوان هدیه ازدواج مسعود با مریم همسر تا دیروز خودش، به آن ها هدیه بدهد. بیخودی که رهبری تشکیلات این همه به زنان اهمیت نمی دهد. لابد یک چیزی حالی اش است. تمام مردان را از سیستم رهبری حذف کرده، حتی خودش را که معلوم نیست عراق است، قطر است، اردن است، آمریکاست؟ ما چه می دانیم. ما می دانیم میرحسین موسوی کجا حبس است، به همین دلیل به او هر چه می خواهیم می گوئیم، ولی این را که نمی دانیم کجاست چی بگوئیم؟

البته این اولین بار نیست چنین اتفاقی می افتد. به قول یکی از قهرمانان یکی از رمان های پلیسی «نصف حاکمان آفریقا با خدا رابطه دارند و با اسم کوچک همدیگر را صدا می زنند.» آن یکی در ازبکستان کتابش را فرستاده بود با سفینه به یکی از کرات دیگر که موجودات احتمالی در بقیه کهکشان ها را هم هدایت کند. بیخودی نیست در پاکستان نیم میلیون آدم مغزشان را خر خورده که بروند عملیات انتحاری کنند و هولوپی بروند بهشت. تصویر پورنوگرافیک از بهشت دارند. مثل همین حرفهایی که یکی از اعضای جدا شده مجاهدین از ارتباطات غیرافلاطونی رجوی تعریف می کرد. البته برای من تعریف نمی کرد، برای فیروزه خانم بنی صدر که امیدوارم حافظه آن دو سال اش پاک بشود و با شوهر و بچه هشت ساله اش زندگی خوبی بگذراند تعریف می کرد. راستش من اصولا معتقد نیستم که آدمی که پای خدا را می کشد وسط دولت و قدرت، بوی خیری از او به مشام می رسد، حتی ملی مذهبی هایی که واقعا دنبال ترویج اخلاق در جامعه اند باید این مشکل را شفاف حل کنند. اصلا جامعه بزرگ ، بدون قانونی که مثل عقاب بالای سر آدمها باشد، درست نمی شود. حالا می خواهد چپ باشد، راست باشد، لیبرال باشد، فاشیست باشد، هر کوفتی باشد.

چی داشتم می گفتم؟ داشتم می گفتم من از اینکه آمریکا مجاهدین را از لیست تروریستی اش خارج کرده خوشحالم. مثل اینکه همه آنها را بردارند بیاورند پاریس وسط میدان باستیل ول کنند و بگویند نخود نخود هر که رود خانه خود. ببینم چند تا برادر و خواهر مجاهد پشت سر مریم خانم سینه می زنند؟ به نظر من همه جنایات و خیانت هایی که سازمان به مردم و کشور ایران کرد، حاصل اعمال صد تا دویست نفر آدم است. قبل از هر چیز باید به فکر نجات یافتن آن بقیه ای باشیم که عمرشان در یک فرقه خطرناک، بی اصول، دیکتاتور، ایدئولوژیک و به شدت مذهبی، خشونت طلب و طرفدار هرج و مرج اجتماعی قربانی شده و تازه وقتی از دست سازمان مجاهدین رها بشوند روز اول تولد شان است. زندان ایدئولوژی زندان وحشتناکی است و زندانیان فرقه خطرناک تر. زندان ایدئولوژی مغز و روح را نابود می کند و فرقه تمام زندگی انسان را. چه کمونیزم استالینی باشد، چه اسلام القاعده و سلفی باشد، چه نازی هیتلری باشند، چه فرقه های دیگری که روح آدمها را می خورد و انسان را سراپا نفرت به هفت میلیارد، در برابر شیدایی به دو هزار نفر، می کند.




S.E.Nabavi
ادامه مطلب

آقای خامنه ای!

مشکل کشور ایران این نیست که مردم باید " سبک زندگی" شان را عوض کنند، ملت ایران سالهاست شیوه زندگی شان را در خانه های شان پنهان کرده اند. حداقل هشتاد درصد مردم ایران به سبکی زندگی می کنند که شما به آن ایراد می گیرید. فکر نمی کنید اگر به جای سبک زندگی حکومت تغییر کند و حکومتی متناسب با سبک زندگی مردم ایران روی کار بیاید مقرون به صرفه باشد؟
ادامه مطلب

جهت ماندن در تاریخ، جملات ماندگار احمدی نژاد در سالهای گذشته را برایتان می نویسم

1) با حذف قیمت زمین ، بهای خانه نصف می‌شود!
2) امارات اگر پیشرفت کند ، انگار ما پیشرفت کرده‌ایم!
3) بر خلاف نظر بقیه ، من معتقدم زنان گیلانی در کنار کار و تلاش روزانه ، حریم عفاف و ناموس خود را هم حفظ می‌کنند.
4) مردم از شنیدن اسم دموکراسی حالت تهوع می‌گیرند!
5) این که می گویند دو تا بچه کافیه ، بنده معتقد نیستم . کشور ما برای صد و بیست میلیون نفر جا دارد!
6) در حال حاضر ۴۲ روزنامه علیه دولت می‌نویسند!
7) یک زن (اشاره به فاطمه رجبی) پیدا شده که مردانه حرف می‌زند، آن وقت شما بهش ایراد می‌گیرید؟
8) در کشور ما طی این دو ساله معجزه‌ی اقتصادی رخ داده! گوجه‌فرنگی ۳۵۰۰ تومان نیست ، بغل خانه‌ی ما ۱۲۰۰ تومان است!
9) رشد تورم ۲۳ درصدی (گفته‌ی مرکز پژوهش‌های مجلس) دروغ است ، تورم ۱۳ درصد است.
10) من نگفتم نفت را سر سفره‌ها می آورم.
11) در سخنرانی من در مجمع عمومی سازمان ملل، يک نفر گفت که فلانی، يک هاله ای از نور صورت تو را فرا گرفته بود!
12) امروز همه به اين واقعيت معتقدند که در حال حاضر کشور را امام زمان مديريت می کند.
13) بعضی افراد بی ايمان می گويند که ما در هيات دولت، يک صندلی برای آقا خالی می گذاريم، در حالی که اگر آقا به هيأت دولت بيايد که تنها نمی آيند! با يارانشان تشريف می آورند!
14) ميانگين سن دانشمندان هسته ی ما، 17 سال است!
15) يک دختر 16 ساله در شيراز توانسته است در زيرزمين خانه شان، اورانيوم را غنی کند!
16) با چاقوی زنجان، دست و پای دشمنان اين مملکت را قطع می‌کنيم!
17) روشنفکران، به اندازه ی بزغاله هم نمی فهمند!
18) سران کشورهای دنيا برای نزديکی با کشور ما صف کشيده اند، مثل اين پيرزن ها که در صف زنبيل می‌گذارند!
19) 50 درصد جابه جايی ها در تهران، می تواند با منوريل انجام شود!
20) هرگز نمی گذارند که اوباما رئيس جمهور آمريکا شود!
21) بهای کنونی نفت(150دلار در سال86) بسيار پايين است و من پيش بينی می کنم که نفت به 200 دلار هم برسد!
22) من به آقای علی آبادی گفتم که خودت با قدرت وارد فوتبال شو و فدراسيون فوتبال را اداره کن!
23) عده ای می گويند که بازار آزاد همه چيز را حل می کند، ولی من به شما می گويم که بازار آزاد برای دزدها و سارق هاست!
24) روز بسيج، نقطه ی عطف تاريخ بشريت است!
ادامه مطلب

به چه جرمی زندانی شدی؟


یک زندانی از زندانی جدید پرسید: به چه جرمی زندانی شدی؟
گفت: ادای وزرای کشور و رهبران نظام رو درآوردم.
زندانی پرسید: پس کمدین هستی و جرم ات سیاسی است؟
گفت: نه، واقعا ادای وزرا و بزرگان رو درآوردم، چند میلیارد دزدی کردم.
ادامه مطلب

حکایت اوباما


حالا هم شده حکایت اوباما. به او گفتیم یا با اونا یا با ما، فورا گفت: با شما. بعد به او گفتیم حکومت و رهبرانش را تحریم کن. گفت: چشم و تحریم کرد و اسم شان را آورد در لیست ممنوعیت. گفتیم این تلویزیون های جمهوری اسلامی را از همه جا جمع کن. بیچاره جمع کرد. گفتیم حمله به ایران نکن. گفت چشم و حمله نکرد. گفتیم بانکهای ایران را تحریم کن، تحریم کرد. شب چله بدبخت بیچاره رفته هندوانه خورده، چهارشنبه سوری از روی آتش پریده، عید نوروز فارسی یاد گرفته تبریک عید گفته، دیگر چه غلطی باید بکند که نکرده؟ حالا همه گیر داده اند که اوباما باعث شده در تونس و مصر و لیبی انقلاب بشود. انگار عمه اوباما بود می گفت " تونس تونس ایران نتونس" خوب! خودمان بودیم بیچاره اش کردیم. حالا باید هفته دیگر دست میشل و دو تا دخترش را بگیرد و برود نیویورک خانه اجاره کند.
بدبختی اگر صاحبخانه اش ایرانی باشد که همان هفته اول اسباب اثاثیه اش را می ریزد توی خیابان پنجم باید توی مترو ساکسیفون بزند.


دیگه نوبتی هم باشه نوبت ما مردم ایران که یه تکونی بخوریم.

ادامه مطلب

سردارِ بنزینی ...

علـی کـریمــی 

اسطوره،عشق،افتخار،قهرمان،پهلوان،کاپیتان، ۸جاودان،محبوب پیر و جوان،این هارو میگیم می‌نویسیم و پشت سرش تا آخر

ایستادیم،تا دراد چشم بد خاش. سردار روباهیان سردار بنزینی که در به در دنبال محبوبیت می‌گرده





اسطوره،عشق،افتخار،قهرمان،پهلوان،کاپیتان، ۸جاودان،محبوبه پیرو جوان

ادامه مطلب

نامه سرگشــاده مهــرداد پولادی به هواداران:

از رویانیان عاجزانه خواهش میکنم هیچ تخفیفی در جریمه و تنبیه من لحاظ نکند اما نماد غیرت و تعصب پرسپولیس را به تیم برگرداند.
بازگشت
کریمی مانند جریان دوباره خون در رگهای پرسپولیس خواهد بود.

 درود به شهامت و شرف و غیرتت ♥ مهـــــرداد ♥


ادامه مطلب

سفید برفی و شش کوتوله شورای نگهبان ( هیات هفت نفره )

سفید برفی و شش کوتوله شورای نگهبان
یک زمانی اوایل انقلاب به سبک کمونیستهای روسی در ایران یک سازمانی بود به نام " هیات های هفت نفره تقسیم زمین"

کار این هیات ها که یک تعداد دانشجو و یا محصل یا بچه حزب اللهی بودند، این بود که زمین ها را از آدمهایی که داشتند در آن

کشت می کردند و محصول شان زیاد بود، می گرفتند و می دادند به دهقانانی که می خواستند بروند شهر و خانه بخرند. بعدا

همین کشاورزانی که زمین های شان را گرفته بودند رفتند شهر و همسایه دیوار به دیوار دهقانانی شدند که زمین شان را

گذاشته بودند توی ده و آمده بودند شهر. حالا آقای محسن رضایی پیشنهاد کرده که برای حل مشکل اقتصادی کشور، کلا هفت

نفر تعیین بشوند که اقتصاد ایران را اداره کنند. خیلی ها با او بحث کردند که هفت نفر زیاد است، بگذاریم شش نفر باشند، ولی

گفته که نه، من اقتصاد خواندم و اصولا برای اداره اقتصاد کشور باید هفت نفر باشند، کمتر نمی شود. گفتیم که ما فقط پنج نفر

داریم که حاضرند اقتصاد را اداره کنند، گفته که نه، اگر پنج نفر باشند برای هیات مدیره اداره کارخانه ها مناسب اند. گفتیم حالا

بیا با همین شش نفر یک کاری بکن، هر چی فکر کرد آخرش به این نتیجه رسید که شش نفر فقط می توانند بشوند شورای

نگهبان و یکی هم که رهبر است، می شوند هفت نفر، و حالا هم که شدند هفت نفر برای چی اقتصاد را اداره کنند، کل کشور را

اداره می کنند. مثل همین الآن که سفید برفی و شش کوتوله شورای نگهبان دارند کشور را اداره می کنند به چه ماهی. راستی

گفتم شورای نگهبان یاد جنتی افتادم. می گویند خدا تصمیم گرفت برای همیشه برود. به جنتی گفت: من دارم می رم، تو قبل از

رفتن خورشید را خاموش کن و برو!
ادامه مطلب

شاهنامه را آخر پائیز می شمرند

در راستای اینکه فعلا معلوم نیست که حکومت محکم توی دهان آمریکا می زند، یا یواش با آمریکا کنار می آید، و مشخص نیست که تنگه هرمز بسته می شود، یا باز می شود. و معلوم نیست که تحریم نفت ایران باعث شکوفایی اقتصاد ایران می شود، یا اینکه کسانی که چنین نظری دارند، خودشان را به پزشک معرفی می کنند، لذا، تا  که ببینیم چه خبراست، به سووالات زیر پاسخ می خواهید بدهید، می خواهید ندهید.


سووال اول: دولت اعلام کرد: " قیمت شیر از دامدار اضافه شد." چرا؟

گزینه اول: چون انتخابات نزدیک است.

گزینه دوم: چون دام موضوع انتخاباتی است.

گزینه سوم: چون گاو شیر می دهد.

گزینه چهارم: چون مشارکت چیز مهمی است.


سووال دوم: شورای نگهبان دلیل ردصلاحیت ها را اعلام کرد. دلیل رد صلاحیت ها چه بود؟

گزینه اول: نداشتن التزام عملی به اسلام، مثلا در مورد روحانیون.

گزینه دوم: نداشتن التزام عملی به اسلام، مثلا در مورد نمایندگان سابق مجلس.

گزینه سوم: نداشتن التزام عملی به اسلام، مثلا در مورد بقیه مردم.

گزینه چهارم: نداشتن التزام عملی به اسلام در مورد همه صدق می کند. بیخودی سووال نکن.


سووال سوم: جمله را کامل کنید " مخالفان دولت ایتالیا به خیابان آمدند."

گزینه اول: مخالفان دولت ایتالیا به خیابان آمدند و سالم به خانه برگشتند.

گزینه دوم: مخالفان دولت ایتالیا به خیابان آمدند و کسی آنها را کتک نزد.

گزینه سوم: مخالفان دولت ایتالیا به خیابان آمدند و بعد از اعتراض دستگیر نشدند.

گزینه چهارم: مخالفان دولت ایتالیا به خیابان آمدند و چون چون مخالفان در تهران نبودند، گاز اشک آور نخوردند و مورد اتهام قرار نگرفتند و چیزهای دیگر.


سووال چهارم: یکی از پایگاههای اینترنتی دولتی نوشت: " سارکوزی رفتنی است." چه نتیجه ای می گیریم؟

گزینه اول: در خارج روسای جمهور وقتی دوره شان تمام شد، می روند.

گزینه دوم: صدام حسین رفتنی بود و ولی چون نمی خواست برود، مرد.

گزینه سوم: جورج بوش رفتنی بود و بالاخره رفت.

گزینه چهارم: آیت الله خامنه ای فکر می کند رفتنی نیست، و تا ابد خواهد ماند.


سووال پنجم: منظور احمدی نژاد از اینکه مشائی میراث فرهنگی را متحول کرده چیست؟

گزینه اول: مشائی با رمال ها رابطه ندارد.

گزینه دوم: مشائی طرفدار مردم اسرائیل نیست.

گزینه سوم: مشائی به هدیه تهرانی کمک مالی نکرده است.

گزینه چهارم: بیخودی به مشائی گیر ندهید.

گزینه پنجم: مشائی طرفدار نظریه ایرانیت نیست، مگر در خارج از ایران.


سووال ششم: نقدی گفت: " نظام تصمیم گرفته است در مقابل آمریکا نرمش نشان بدهد." این سیاست تا چه زمانی خواهد بود؟

گزینه اول: تا نیم ساعت بعد.

گزینه دوم: تا یک روز بعد.

گزینه سوم: تا یک روز قبل.

گزینه چهارم: مشخص نیست، ممکن است یک روز یا صد سال.

گزینه پنجم: معلوم نیست حرف نقدی حرف نظام باشد.

گزینه ششم: معلوم نیست حرف نظام حرف دولت باشد.

گزینه هفتم: اصولا چیزی معلوم نیست.


سووال هفتم: تابناک نوشت: نیروی مردمی می تواند تمام خلاء ها را پر کند.

گزینه اول: نمی تواند، چون احمدی نژاد قبلا همه خلاها را پر کرده است.

گزینه دوم: نمی تواند، چون حکومت بطور کلی خلاها را پر کرده است.

گزینه سوم: بی تربیت! خلاء با خلا فرق می کند.

گزینه چهارم: بی تربیت خودتی، می خواست این جوری ننویسد.


سووال هشتم: چاوز گفت: " تا 2031 در قدرت می مانم." چه ضرب المثلی مناسب است؟

گزینه اول: صنار بده آش، به همین خیال باش.

گزینه دوم: بزک نمیر بهار سال 2031 هم می رسد.

گزینه سوم: شاهنامه رو آخر پائیز می شمرن.

گزینه چهارم: شتر های کاراکاس هم خواب پنبه دانه می بینند.

ادامه مطلب

هفتم آبان سالروز کورش بزرگ شاد باش

تندیس کوروش بزرگ در پارک المپیک شهر سیدنی که همزمان با روز کوروش نصب گردید
تندیس کوروش بزرگ در پارک المپیک شهر سیدنی که همزمان با روز کوروش نصب گردید


روز کوروش بزرگ روز ۷ آبان (۲۹ اکتبر) است که تاریخ نویسان آن را روز ورود کوروش به بابل و صدور منشور کوروش می‌دانند. این روز به پیشنهاد سازمان بین المللی نجات پاسارگاد٬ انتخاب و نام‌گذاری شده است. این روز تاکنون بطور رسمی در تقویم ایران ثبت نشده است. این روز به مناسبت پایان تصرف امپراتوری بابل به دست سپاه هخامنشیان (۲۹ اکتبر سال ۵۳۹ پیش از میلاد) و پایان دوران ستمگری در جهان باستان انتخاب شده‌است.۲۵۴۴ سال پیش در همین روز اعلامیه تاریخی کوروش بزرگ در زمینه حقوق افراد و ملل انتشار یافته بود که نخستین سنگ بنای یک دولت جهانی با منافع مشترک بشمار می‌آید.

نکات مطرح در آن عبارت اند از: از بین بردن تبعیضات نژادی و ملی، آزادی انتخاب محل اقامت، برهم زدن برده داری، آزادی دین و مذهب و تلاش برای صلح پایدار میان ملت‌هاست.



ادامه مطلب

حکایت انقلاب ۵۷ به همین سادگی‌

مردم،قهرمان هارو از زندون درآوردن و روی شونه های خودشون گذاشتن. دیگه هر کاری کردن پایین نیومدن.


ادامه مطلب

دل‌ نوشته‌های یک هم وطن از داخل ایران به پرزیدنت اوباما



ناشناس گفت...


آقای اوباما تو حق نداری با این حکومت فاسد و ظالم توافق و همکاری کنی. این پیام ما مردم ایرانه 
 در خبرها در مورد مذاکرات مخفیانه ایران و آمریکا از طریق حضور ولایتی و طائب در آمریکا اطلاع یافتم. من وابسته به هیچ گروه و حزبی نیستم این مطلبو برای شما میفرستم تا به هر نحو ممکن منتشر کنید تا بگوش اوباما و سیاستمدارای امریکا برسه و از این کار جلوگیری بشه.
لطفا" چاپ کنید.
اوباما باید بدونه که بخاطر سیاستها و عملکرد عمدی یا غیر عمدی اون در قبال ایران، تا این لحظه شرایط به نفع حکومت کثیف جمهوری اسلامی بوده و به ضرر ما مردم بدبخت،
بخاطر سیاستهای اشتباه اوباما ناشی از توافقات پشت پرده با خامنه ای روز به روز ما مردم فقیر تر و بدبخت تر شدیم یعنی چیزی که حکومت میخواد: فقر بیشتر جهت مردم عادی و ثروت و قدرت برای خواص مثل کشورهای دیکتاتور کره شمالی و زیمباوه و چین) اعدام های مخفی بیشتر شده، ترس و وحشت و نا امنی در کشور بیشتر شده، در عوض قدرت و ثبات و نفوذ این حکومت فاسد افزایش یافته.
من خودم مسلمان شیعه هستم ولی این حکومت نه اسلامه نه شیعه، حساب این جکومت فاسد و دزد از اسلام وشیعه جداست.
آقای اوباما چرا باید تعداد مراکز فرهنگی و مساجد حکومت ایران در این چند سال در امریکا چندین برابر بشه و تو هر مرکز هم 4-6 آخوند از نزدیکان مقامات امنیتی و علمای اصلی ایران بهمراه چندین نفر بسیجی با خانواده هاشون با پاسپورت آمریکایی و یا اقامت آمریکا حضور داشته باشند؟ مثلا" مسجد النبی در کووینای کالیفرنیا توسط حجه الاسلام دکتر حجازی (دکتری از طریق بورسیه در انگلستان با پول ما مردم بدبخت) که عموزاده سردار حجازی است اداره میشه، تو یک آپارتمان بزرگ بشکل رایگان و مفتی کنار مسجد زندگی میکنه و یکی از مهره های اصلی حکومت ایران تو آمریکا و اروپاست:
Hojjatul-islam Dr Sayed Hejazi )http://hejrat.info(
Hejrat Foundation Headquarters, 324 S. Diamond Bar Blvd., Suite 137, Diamond Bar, CA 91765
Al-Nabi Masjed (West Covina) Address: Hejrat Foundation, Al-Nabi Masjed
1505 W. Garvey Ave. N. West Covina, CA 91790
از این نوع مراکز تو آمریکا خیلی زیاده، کی به این کثافت ها ویزا میده؟ سیاستهای اوباما و همکاری پشت پرده با حکومت ایران! گرفتن ویزا برای یک فرد عادی عملا غیر ممکنه ولی ایشون با زن و 3 تا پسرش و خانواده خودش و زنش همه سیتی زن یا گرین کارت آمریکا را دارند! اینها سیاستهای اوباماست!
هزینه این مراکز فرهنگی با توجه به میزان تقاضا و درخواست آنها و میزان فعالیتشون و حقوق این آخوندا و مداح ها را هم ماهیانه 5-8 هزار دلار با توجه به درجه علمی و دینی از پولی که از زمان شاه به آمریکا برده شده پرداخت میشه ، یعنی از پول ما مردم بدبخت، چون بر اساس تعهد ایران و آمریکا پولهایی که شاه تو آمریکا پس انداز کرده به ایران فرستاده نمیشه ولی آمریکا تعهد کرده که اونها رو با توافق حکومت ایران جهت ایرانیان مقیم آمریکا مصرف کنه یعنی پولهای ما توسط دولت آمریکا به این آخوندا و مداح ها و دکتر نمازیخواه و حجه الاسلام قزوینی در مسجد ارواین و تریتا پارسی هر شخص یا گروهی که حکومت ایران تایید و معرفی کنه داده میشه! چقدر ما ملت احمق و بدبختیم که نشستیم اوباما و آمریکا این جکومت ظلم و فساد ایران را نابود کنند.

آقای اوباما، اگه این تحریمها هم نبود این آخوندای فاسد قیمتها را بالا میبردند البته در مدت 2-3 سال ولی با هماهنگی با شما و کمک شما این تورم 2-3 ماهه ایجاد شد! در حقیقت شما راهی را رفتید که حکومت ایران میخواست.
7 ماه پیش از یکنفر از دوستانم که پدربزرگش از مشاوران اقتصادی نزدیک به وزیر اطلاعاته شنیدم که گفت "نظر آقا (رهبر ایران) اینه که دلار به حدود 4500-5500 تومان و پوند به 7500-8000 تومان برسه! میگفت از طریق بین المللی هماهنگی کردند که تو این کار کمکشون کنند! اون موقع من نفهمیدم چی میگه! چقدر ما مردم احمق و ساده ایم!
مطمنن بعد از رسیدن تورم به میزان مورد نظر حکومت اونموقع توافق با اوباما علنی میشه و همه چی عادی! لعنت بر شما شیاطین فریبکار. تجربه نشان داده تو کشور ما وقتی قیمتها بالا میره دیگه پایین نمیاد، 1000 تومن گرون میشه، 10 تومن پایین میارن و دیگه ثابت میمونه.
لعنت به تو اوباما اگه با این جکومت فاسد توافق کنی، یعنی تو کثافت تر از روسیه و چین هستی.
اوباما حق همکاری با این جکومت فاسد را نداره، این یعنی نفرت 70 میلیونی ما مردم بدبخت ایران که بیش از 65% در زیر خط فقر و 25% در فقر کامل و عدم توانایی در تهیه مواد عذایی زندگی میکنیم.
آقای اوباما تو حق توافق با این حکومت فاسد را به هیچ عنوان نداری، آقای اوباما شریک این قاتلها در این همه قتل و فساد و غارتگری نشو، میدونی چقدر خون انسانهای بیگناه بشکل مخفی تو ایران ریخته میشه؟ اگه کسی فهمید و موضوع رسانه ای و علنی شد، لاریجانی و قوه قضاییه اعلام میکنند که اینها قاچاقچی یا اراذل و اوباش بودند! دانشجوی 25 ساله اوباشه و قاچاقچی! ولی حرومزاده فلاحیان که علنن یکنفرو کشت الان براساس تحریمهای شما آزادانه تو اروپا و آمریکا با پسر ولایتی و مرندی و عسگراولادی جولان میده و تجارت میکنه؟ میدونی جرم اون بدبختی که توسط پسر فلاحیان کشته شد چی بود؟ به کمک دختری رفته بوده که پسر فلاحیان مزاحمش شده بود.
آقای اوباما تو حق نداری با این آخوندا توافق و همکاری کنی. این پیام ما مردم ایرانه.

ادامه مطلب

وزیر ارشاد گفت: " علوم انسانی نیاز به تغییر دارد.

 با توجه به اینکه وزیر ارشاد گفت: " علوم انسانی نیاز به تغییر دارد." بقیه وزرا چی گفتند؟


گزینه اول: وزیر مسکن گفت، خانه سینما به دلیل مطابقت با استاندارد باید خراب شود.

گزینه دوم: وزیر راه و ترابری گفت، راه جنبش بیداری اسلامی از سوریه می گذرد.

گزینه سوم: وزیر علوم گفت، ساخت فرودگاه وظیفه ماست.

گزینه چهارم: وزیر صنایع سنگین گفت، کشیدن قلیان مخالف اسلام ناب محمدی است.





s.ebrahim.nabavi
ادامه مطلب

خامنه ای گفت: " ملت ایران در مقابل هر تحریمی واکسینه شده است.

 با توجه به افزایش سه برابر قیمت ها، دوبرابر شدن نرخ ارز و کاهش سی درصدی درآمد نفتی،
عوارض این واکسیناسیون چیست؟


گزینه اول: تب شدید و هذیان گفتن رهبری.

گزینه دوم: کاهش توان تحرک در همه جای بدن جز زبان.

گزینه سوم: احساس گرسنگی و کاهش دید تا نوک دماغ.

گزینه چهارم: حساسیت شدید ناشی از واکسیناسون و تورم شدید در همه جا.





s.ebrahim.nabavi
ادامه مطلب

تابناک نوشت " برادر کوچک اوباما هنوز در کنیا در یک حلبی آباد زندگی می کند.

اگر این برادر کوچک برادر احمدی نژاد بود، الآن چه وضعی داشت؟

داود احمدینژاد برادر محمود احمدی نژاد

گزینه اول: مسوول بازرسی کاخ سفید بود.


گزینه دوم: عضو شورای شهر نیویورک بود.


گزینه سوم: تا حالا در 325 هیات مدیره عضو بود و صد میلیارد اختلاس کرده بود.


گزینه چهارم: الآن با یک دیپلم ردی سردبیر اجباری نیویورک تایمز شده بود.






ادامه مطلب

جلو گیری از ورود احمدی نژاد به زندان اوین توسط مامورین


در گیری شدید احمدی نژاد در ورودی  زندان اوین



محمود که در یک حرکت انفجاری و غافل گیرانه قصد داشت از بین ماموران گذشته و خود را به داخل زندان برساند توسط مامورین به تله افتاد ،و هم اکنون در بنده امنیتی زندان تحت بازجویئ می‌باشد .

ادامه مطلب

آهنگ فوق العاده زیبای مازیار فلاحی با نام قلب یخی



موزیک
ادامه مطلب

آهنگ جدید و فوق العاده زیبای مازیار فلاحی با نام اخرین نفس


( ترانه : امین بامشاد و مازیار فلاحی / ملودی : مازیار فلاحی / تنظیم : امیر توسلی )


ادامه مطلب

دختر صحرا

این هم یک دختر زیبا از نوع صحراییش









دیدنیها

ادامه مطلب

دولت توانایی اجرای سیستم کوپنی را ندارند


این روزها زمزمه بازگشت کوپن به اقتصاد ایران شنیده می شود. امروز برخی از فعالان کارگری بازگشت به اقتصاد کوپنی را در مهار تورم موثر دانستند، وگفتند این سیاست امنیت معیشت را تامین می کند. هر چند شماری از اقتصاددانان بر این باورند که دولت توانایی اجرای سیستم کوپنی را ندارد. 

ادامه مطلب

اسراییل در برابر آمریکا؛ آمریکا در برابر ایران

ایران، آمریکا، اسراییل
وضعیت بغرنج


شلومو بن امی، وزیر پیشین امور خارجه اسرائیل، که اینک معاون رئیس مرکز بین المللی «تولیدو» برای خاورمیانه است، در تحلیلی به نگرانی اسرائیل از تبدیل شدن ایران به یک قدرت هسته ای پرداخته که گزیده ای از آن را در ادامه می خوانید.

نگرانی اسرائیل از شبح ایران اتمی این روزها به بحرانی در اعتماد اسراییل به ایالات متحده بدل شده است. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، کمپینی به راه انداخته تا باراک اوباما را وادار به تعیین خط قرمزی کند که ایران نباید از آن عبور کند، تا شاید به این ترتیب آمریکا را به واکنش نظامی وادارد.

تهدیدهای ضمنی در مورد حمله یک جانبه اسرائیل به ایران، همراه با مداخله آشکار در کمپین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، از تلاش های مضاعف آقای نتانیاهو برای زورآزمایی با پرزیدنت اوباما حکایت دارد.

بررسی آرای این دو هم پیمان تا حدودی جدول زمانی متفاوت آنها را نشان می دهد: برای اسرائیل، خط قرمز این است که ایران در آینده نزدیک تمامی تأسیسات غنی سازی اورانیوم خود را در عمق زمین مدفون کند؛ برای ایالات متحده خط قرمز ایران، شروع برنامه تولید سلاح های اتمی است. اما به هر حال، اختلاف نظر میان این دو، اختلاف میان هدف های آن دو را نشان می دهد.

هدف اصلی اسرائیل از جنگ علیه ایران تنها خنثی کردن یک تهدید موجود نیست؛ بلکه می خواهد بار دیگر موقعیت خود را در منطقه تثبیت کند. رهبران اسرائیل، با روی کار آمدن یک رژیم اسلامی در مصر، موقعیت خود را در منطقه در خطر می بینند؛ بعید نیست که در سوریه هم نهایتاً رژیمی همین قدر متخاصم سربرآورد. در کشور اردن که به طور سنتی دوست اسرائیل بوده، اکنون رژیمی شکننده حاکم است، و «بیداری اسلامگراها» در منطقه قدرت خطرناکی به دست دشمنان اسرائیل یعنی حماس و حزب الله داده است.

به همین دلایل، هم آقای نتانیاهو و هم اهود باراک وزیر دفاع اسرائیل، حمله به ایران را یک اقدام استراتژیک عمده می دانند که هدف آن خاورمیانه بزرگ است، برای این که بقیه هم حساب ببرند و اقدام نظامی را – که بسیار گسترده تر از یک حمله هوایی محدود به اهداف مشخص خواهد بود – دستکم نگیرند. به واقع، آنها حملات زمینی به ایران – و احتمالاً رویارویی سرنوشت ساز با حماس در غزه و حزب الله در لبنان را هم، که خیلی وقت پیش باید انجام می شد – در نظر دارند.

ایالات متحده با این که مصمم است جلوی دستیابی ایران به سلاح اتمی را بگیرد، هر چند که این کار مستلزم اقدام نظامی باشد، عواقب رویارویی نظامی را در شرایط کاملاً متفاوتی سبک سنگین می کند. ابرقدرتی که در خاورمیانه اقداماتش – از جنگ گرفته تا دیپلماسی منطقه ای – بدون نتیجه مانده و تنها دلسردی برایش به بار آورده، در گرماگرم چرخش استراتژیک تاریخی به سمت آسیا و اقیانوس آرام، با بحران ایران مواجه می شود. عواقب ناخواسته جنگ در ایران ممکن است سال های سال جلوی حرکت ایالات متحده در خاورمیانه، و در نتیجه جلوی اولویت های استراتژیک جدید این کشور در منطقه را بگیرد.

در نتیجه، به رغم آن که تردیدی نیست ایالات متحده، برای جنگ علیه جمهوری اسلامی و اطمینان از این که ایران الی الابد از جاه طلبی های هسته ای اش دست خواهد کشید، از اسرائیل مجهزتر و آماده تر است، ممکن است به این نتیجه برسد که این هدف بسیار پرهزینه است. گزارش اخیر «پروژه ایران» که از جمله امضا کنندگان آن برنت اسکوکرافت و زبیگنیو برژینسکی، دو مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا هستند، چنین نتیجه گیری کرده است که حمله ارتش آمریکا به ایران تنها می تواند دستیابی آن کشور به سلاح اتمی را برای حداکثر چهار سال به تأخیر بیندازد.

برای تضمین این که ایران هرگز به سلاح اتمی دست نخواهد یافت، لازم است که ایالات متحده تا چند سال آینده، به فشار نظامی بر ایران ادامه دهد. و در صورتی که به عنوان آخرین راه برای حل معضل، ناگزیر شود تغییر رژیم را به ایران تحمیل کند، گزارش «پروژه ایران» فرض را بر این می گیرد که لازمه تغییر رژیم، استفاده از نیروی نظامی است؛ و به دنبال آن آمریکا متعهد می شود نیرو و منابعی بسیار بیش از آنچه که در مجموع در جنگ های عراق و افغانستان سرمایه گذاری کرد، در ایران به کار گیرد.

علاوه بر آن، در پی تحولات خاورمیانه که از آنها به عنوان بهار عرب یاد می شود، باید در این فرض متعارف که رژیم های عرب سنی منطقه به طور ضمنی اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته ای ایران را تأیید می کنند، بازنگری شود؛ به ویژه بعد از خشونت های ضدآمریکایی که اخیراً به طور ناگهانی سراسر جهان عرب را در بر گرفت. الگوی ماقبل بهار عرب، که خاورمیانه را به صورت چارچوبی تقسیم شده بین «میانه روها» و «افراطگراها» ترسیم می کرد، دیگر منسوخ شده است.

دولت های اسلامگرایی که در پی سقوط رژیم های دست نشانده آمریکا بر سر کار آمده اند، با امپراتوری اتمی ایران دوست نیستند، اما در تلاش برای بقا باید ضدآمریکایی بودنشان را نشان دهند. برای محمد مرسی رئیس جمهوری مصر، این امر به معنای این بود که اوباش عصبانی را که به سفارت آمریکا در لیبی حمله کرده بودند، آرام کند؛ نه این که خشونت را محکوم کند.

حمله به ایران، به ویژه اگر به جنگی درازمدت با دست نشاندگان ایران در منطقه تبدیل شود، می تواند مثل جرقه، جنون ضداسرائیلی و ضدآمریکایی را همه گیر کند و به همه جا سرایت دهد. چنین رویدادی، رژیم های اسلامگرای منطقه را جری تر خواهد کرد. به این ترتیب، نمی توان احتمال وقوع یک جنگ منطقه ای را نادیده گرفت.

مشکل اصلی بر سر راه عملیات نظامی در ایران این است که باید از مشروعیت چنین اقدامی مطمئن باشیم. چین و روسیه هرگز اجازه نخواهند داد که ایالات متحده بتواند از سازمان ملل حکمی برای حمله به ایران دریافت کند. از سوی دیگر، هرچند تحریکات ایران – که آشکارا نیت دولت آن کشور را برای رسیدن به توان تولید سلاح اتمی نشان می دهد – ممکن است حمایت کشورها از حمله نظامی به ایران را برانگیزد، اصلاً نمی توان مطمئن بود که کشورهای اروپایی یا دیگران فوراً به یک «ائتلاف حاضر به جنگ» به رهبری آمریکا بپیوندند. پرونده افغانستان و عراق، بر دوش دموکراسی های غربی سنگینی می کند.

غم انگیزترین بخش ماجرا بی تفاوتی آشکار اسرائیل در قبال ضرورت احراز مشروعیت بین المللی برای حمله به ایران با انگیزه متوقف کردن برنامه هسته ای جمهوری اسلامی است. آقای نتانیاهو از زاویه حمله نظامی به این قضیه فکر می کند؛ نه از جنبه استراتژی ژئوپولیتیک. بر اثر سیاست های غیرمحتاطانه وی در قبال فلسطین، اسرائیل اکنون در جامعه بین المللی دوستان بسیار اندکی دارد، چه رسد به خاورمیانه عربی. بی تردید وسواس آقای نتانیاهو در مورد ایران، به نظر خیلی ها تنها یک نقشه است برای منحرف کردن اذهان عمومی از وضعیت فلسطینیان.

تنها یک ابتکار جسورانه و سخاوتمندانه که راه حل تشکیل کشور فلسطین در کنار اسرائیل را احیاکند می تواند حسن ظن فلسطینیان و برادرانشان در دنیای عرب را برانگیزد. و تنها چنان نتیجه ای می تواند حسن ظن بین المللی را که هم اسرائیل و هم آمریکا برای رویارویی با ایران به آن نیاز دارند، ایجاد کند.
ادامه مطلب

شبکه پولشویی مشاور احمدی نژاد در وین

بنا به گزارش روزنامه دیلی تلگراف چاپ بریتانیا، یک مقام بلندپایه دولت ایران در شبکه پولشویی بین المللی و قاچاق کالا دست دارد.

دیلی تلگراف روز دوشنبه ٢١ اکتبر گزارش داد یک مشاور بلندپایه محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران در طی سفرهای خود به وین یک شبکه بین المللی پولشویی راه اندازی کرده است تا برای خرید تجهیزات مورد نیاز حکومت و دور زدن تحریم های سازمان ملل متحد پول فراهم کند.

این روزنامه به نقل منابع مطلع می نویسد یکی از مدیران ارشد دولت ایران از حداقل دو سفر اخیر خود به وین استفاده کرده تا مبادلات چندمیلیون یورویی انجام دهد. گمان می رود که این شبکه پولشویی ایرانی از مسیر کانال های دیپلماتیک هر بار مبلغی معادل نیم میلیون یورو به وین منتقل می کرده است.

تحویل این مبالغ در بسته های پنج تایی به وام دهندگان پول در اتریش، آلمان و ایتالیا انجام می شده است. اسناد تبادلات مالی این شبکه به صورت واریز پول از حساب های مختلف کشورهایی همچون چین و روسیه ثبت شده است که برای خرید انواع کالا و ارسال آن ها به ایران پرداخت شده است.

مقامات غربی تایید کرده اند که این مقام دولتی ایران به صورت مکرر به وین، پایتخت اتریش سفر می کرده و از سال ٢٠٠٧ تاکنون بارها سفرهای خود در این شهر را تمدید کرده است.

دیلی تلگراف می نویسد با وجودی که «مرکز همکاری فن آوری و نوآوری» وابسته به دفتر ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد در فهرست نهادهای تحت تحریم وزارت خزانه داری ایالات متحده است، اما در مورد فعالیت های این مقام ایرانی در اروپا هیچ اقدامی به عمل نیامده است.

بنا به گزارش این روزنامه، «بنا به ادعای سازمان مجاهدین خلق که به اسناد داخلی این مرکز دولتی دسترسی پیدا کرده ، این مقام ایرانی از اتریش به عنوان مرکزی برای فعالیت های پولشویی خود استفاده کرده است».

در یکی از ارزیابی های این مرکز که به امضای این مقام ایرانی رسیده، آمده است «ظرفیت های اتریش بسیار بالا هستند و ما از زمان انقلاب اسلامی تاکنون از ظرفیت های خوبی برخوردار بوده ایم. در حال حاضر ما در زمینه تولید فن آوری با برخی گروه ها در این کشور در تماس بوده ایم که به واقع در زمینه اقتصاد سیاسی نیز فعالیت هستند و لابی های مستقلی نیز دارند. استفاده از بانک های اتریش نیز ممکن است».

گفته می شود این مقام دولت ایران در ماه آوریل و سپتامبر امسال بیش از یک هفته در اتریش اقامت داشته و با یک گروه کلیدی چهار نفره متشکل از دو بازرگان ایرانی و دو تاجر اتریشی دیدار کرده است.

مقامات اتریش گفته اند که این مقام ایرانی از زمانی که به سمت ریاست این مرکز وابسته به دفتر ریاست جمهوری منصوب شده، تا به حال شش بار به اتریش سفر کرده است. این مرکز یکی از نهادهای کلیدی تامین فن آوری برای برنامه اتمی ایران است.

اعمال تحریم های بین المللی به ویژه در بخش مالی و بازرگانی سبب شده که دسترسی ایران به مواد مهندسی شده ای که در برنامه اتمی مورد استفاده قرار می گیرد، غیرممکن شود.

منابع اروپایی می گویند نگرانی هایی در مورد ناکامی مقامات اتریش در زمینه ممانعت از سفرهای کاری مقامات ایرانی به اروپا وجود دارد.

وزارت کشور اتریش گفته است هنوز در این زمینه تحقیق رسمی آغاز نشده است. وی به نشریه پروفیل گفته است تحقیق جنایی در این زمینه در دست اجرا نیست.

دیلی تلگراف می نویسد مقامات امیدوارند که اقدامات سخت گیرانه تری که اتحادیه اروپا در طی ماه جاری علیه ایران اتخاذ کرده، به کلیه تبادلات مالی که با این کشور انجام می شود، پایان دهد و مقامات اتریشی را وادار کند تا تبادلات و نقل و انتقالات مالی بانک ها و صرافی های مجازی را که با مقام ایرانی کار می کنند، با دقت و موشکافی بیشتری بررسی کنند.

یک مقام غربی می گوید «اتحادیه اروپا هفته گذشته تحریم های مالی شدیدی علیه ایران اعمال کرد. ما اطمینان کامل داریم که کشورهای عضو اتحادیه اروپا تحریم ها را به طور کامل اجرا کنند».
ادامه مطلب

انفجار در کرج سه کشته برجای گذاشت

منابع خبری ایران از مرگ سه نفر در اثر یک انفجار در کرج خبر می دهند. معاون سیاسی امنیتی استان البرز گفته است شیئ منفجر شده شبیه گلوله و یا خمپاره بوده است.
به گفته ناصر رجبی سه جوان دوره گرد در منظقه شاهین ویلای کرج در میان زباله ها شی ای پیدا کرده اند که در جریان انتقال، منفجر و به مرگ آنان منجر شده است. وی گفته است هنوز مشخص نیست که ماهیت انفجار چه بود.
شاهدان گفته اند شدت انفجار موجب شکستن شیشه های اطراف شده است.

VOA
ادامه مطلب

بالا گرفتن دعوا میان محمود احمدی‌نژاد و صادق لاریجانی


در پی‌ درخواست مموتی از صادوق برای بازدید از زندان اوین صادوق در یک حرکت انتحاری پشتش را به مموتی کرد و مقابل درخواست مموتی ایستاد

ادامه مطلب

پيام محمد رضا شاه پهلوی پادشاه فقید ایران



پيام محمد رضا شاه پهلوی  پادشاه فقید ایران از بهشت : سلام ملت ايران ، حالتون چطوره ؟ پول برق و آب كه رايگان شد ! پول نفت رو هم كه ميارن در خونتون تحويل ميدن ! راستی پاسپورت هاتون كه قبلاً برای اروپا ويزا نميخواست الان ديگه راحت ميرين همه جا نه ؟! شنيدم دلار 7 تومنی شده 4 تومن ! يعنی 3 تومن ارزون شده ؟! خدا رو شكر ! من هم جايم بد نيست شكر خدا آن قدر كه به من گفتين " خدا بيامرز" خدا من رو آمرزيد !! محمد رضا پهلوی
ادامه مطلب

مانور نظامی مشترک اسراییل و ایالات متحده؛ پیامی برای ایران

مانور نظامی مشترک اسراییل و ایالات متحده؛ پیامی برای ایران
با وجود اختلاف نظرها بین رهبران ایالات متحده و اسراییل در مورد چگونگی مقابله با بلندپروازی های اتمی ایران، دو کشور در اقدامی که هدف آن نشان دادن همبستگی علیه برنامه اتمی ایران است، مانور نظامی برگزار می کنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه مقامات نظامی دو کشور روز چهارشنبه اعلام کردند تمرین نظامی دفاع هوایی اواخر ماه جاری برگزار خواهد شد و به مدت سه هفته ادامه خواهد داشت و در آن ٣٥٠٠ نیروی نظامی ایالات متحده و هزار نیروی ارتش اسراییل شرکت خواهند کرد.

سپهبد کریگ فرانکلین، فرمانده نیروهای هوایی آمریکا که به همراه سرتیپ نیتزان نوریل، همتای اسراییلی خود نظارت بر این مانور نظامی را به عهده دارد، می گوید «این مانور بزرگترین تمرین نظامی تاریخ روابط نظامی طولانی بین ایالات متحده و اسراییل است».

آقای فرانکلین در یک کنفرانس تلفنی به خبرنگاران گفت «این تمرین نظامی باعث پیشرفت همکاری دفاع موشکی اسراییل خواهد شد، ثبات منطقه ای را افزایش می دهد و به حصول اطمینان از توانایی های نظامی کمک خواهد کرد».

اما ابعاد این مانور نظامی از دفاع موشکی فراتر می رود.

این تمرین نظامی دشوار و پیچیده در گرماگرم گمانه زنی در مورد حمله پیشگیرانه احتمالی اسراییل به ایران و نیز در هفته های نهایی تا برگزاری انتخابات ریاست جهوری ایالات متحده و انتخابات پارلمانی آتی اسراییل، برگزار می شود.

نوریل، فرمانده اسراییلی در این کنفرانس تلفنی گفت سناریوی تمرین های نظامی به گونه ای طراحی شده اند که با انواع تهدیدهایی که از هر جبهه متوجه نیروهای ارتش می شود، مقابله کنند».

وی گفت: «هر کس می تواند هر تعبیری که بخواهد از این تمرین نظامی داشته باشد. این واقعیت که ما با هم مانور نظامی برگزار می کنیم و با هم همکاری داریم، خود پیام محکمی ارسال می کند».

با وجودی که اسراییل با خطر حمله احتمالی راکت های غزه و حمله موشکی از جانب سوریه و شبه نظامیان حزب الله لبنان روبرو است اما نگرانی عمده این کشور ، توانایی های روزافزون ایران برای ساخت موشک های بالستیک است.

پنتاگون در گزارش سال جاری خود به کنگره ایالات متحده هشدار داد احتمال دارد موشک های ایران، اسراییل و کشورهای اروپایی شرقی را هدف قرار دهند . موشک دوربرد شهاب 3 و موشک میان برد بالستیک که دو هزار کیلومتر برد دارد، از آن جمله هستند.

تهدید موشکی و بحران برنامه اتمی بحث برانگیز ایران مقامات اسراییل را بر آن داشت که در ماه اوت سیستم هشدار عمومی ارسال پیامک را آزمایش کند. این سیستم احتمال وقوع حمله قریب الوقوع را به مردم هشدار می دهد.

برنامه ریزی و آمادگی برای مانور نظامی مشترک آمریکا و اسراییل دو سال طول کشیده است و قرار بود ماه آوریل برگزار شود اما به درخواست اسراییل بدون هیچ توضیح رسمی به تعویق افتاد.

این تمرین نظامی مهر تاییدی بر همکاری ایالات متحده و اسراییل است، به ویژه در شرایطی که پرزیدنت باراک اوباما درصدد است تا خود را از انتقاد میت رامنی، رقیب جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری مبرا کند، چرا که رامنی او را به نادیده گرفتن اسراییل، متحد آمریکا و دوری جستن از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل متهم می کند.

اوباما و نتانیاهو در مورد فوریت و ضرورت تهدیدی که از سوی ایران متوجه اسراییل می شود، اختلاف نظر دارند. رئیس جمهوری ایالات متحده بیشتر تمایل دارد تا فعالیت های غنی سازی اورانیوم تهران را با دیپلماسی و با اعمال تحریم های بین المللی تحت کنترل درآورد.

نتانیاهو اختلاف نظرهای خود با دولت اوباما در مورد بحران ایران را به صورت علنی ابراز کرده است. وی واشنگتن را به دلیل عدم تعیین ضرب الاجل برای ترسیم «خطوط قرمز» که عبور از آن ها دستاویزی برای حمله نظامی علیه تهران خواهد بود به باد انتقاد گرفته است.
ادامه مطلب

فوتبال آمریکایی در قسمت زنان


فوتبال آمریکایی در قسمت زنان که هرسال در لاس وگاس برگزار میشود , جز یکی‌ از پر هیجان‌ترین مسابقات به شمار می‌‌آید.تصاویر زیر مربوط به مسابقه بین دو تیم لسن آنجلس و فیلادلفیا است که با پیروزی لسن آنجلس به پایان رسید.  













دیدنیها


ادامه مطلب